Referenties

Graszodenaanleggen.nl heeft niet alleen vakwerk geleverd met de schutting die ze bij mij hebben geplaatst, maar ook dragen zij zorg van een goede houtleverancier en praktische en creatieve tips en ideeën voor de tuin. De prijs-/ kwaliteitverhouding is super scherp.

Valerie Vinkel

Jullie website ziet er goed en overzichtelijk uit zeg! Leuk om al die positieve en lovende woorden te zien. Jullie hebben je in een korte periode ontwikkeld tot echte vakmannen! Het is jullie gegund en ik hoop dat 2015 net zo´n topjaar wordt als voorgaande jaren. Ik vertrouw erop dat jullie ook van dit jaar een succes maken! Groetjes aan iedereen, liefs van Angelique, Valerie en Constance van Nieuwenhoven

Nieuwenhoven Den Bosch

Graszodenaanleggen.nl zet zich altijd voor de volle 100% in voor elke klus, of het nou gaat om een ontwerp, onderhoud of het leggen van gras. Zij luisteren naar de wensen van de klanten en denken met de klant mee. Ik wil ze via deze weg bij iedereen aanraden! Goede prijs-/ kwaliteitverhouding en snelle service! Groetjes Janine Papenhulst uit Echt

Janine Papenhulst Echt

We hadden snel een zeer gedetailleerde offerte in huis, met een realistische prijsstelling. Graszodenaanleggen.nl heeft een hele goede en nette manier van werken, dit doen zij op een professionele manier, ze maken duidelijke afspraken en de uitstraling van zowel het bedrijf als mijn tuin mag er zijn! Daarnaast zijn ze flexibel en leggen ze gras in Nederland en België!

Naomi Weert

In Nederland is dit hoveniersbedrijf toch wel één van de grootste. In drie jaar tijd zijn ze gegroeid tot dé specialist op het gebied van gras leggen. Op aanraden van mezelf en diverse klanten die ik persoonlijk ken geef ik bij deze een positief referentie af. Groetjes Lia Depoit

Lia Depoit Helvoirt

Mijn tuin is als nieuw! Graszodenaanleggen.nl gaat op een bijzondere goede manier te werk. In de ochtend lagen de grasrollen nog op het platteland en in de middag al in mijn tuin! Daarnaast is de prijs ook heel aantrekkelijk. Ga zo door heren. Groetjes Carlo Bakkers uit Utrecht.

Carlo Bakkers Utrecht

Een compliment voor het team van Graszodenaanleggen.nl die eind februari gras hebben gelegd (voor een hele scherpe prijs) in mijn tuin. Wij wonen sinds 2009 in ons nieuwe huis in Eindhoven en ik heb nu pas het gevoel dat ik écht ben verhuisd. Enorm bedankt voor jullie inzet. Els Nagel.

Els Nagel Eindhoven

Beste lezer, momenteel is het team van Graszodenaanleggen.nl gras aan het leggen in mijn tuin. Ik geniet terwijl ik mijn koffie drink hoe zij vol overgave aan deze klus beginnen. Ik ben nu al enthousiast! Begin deze week heb ik met graszodenaanleggen.nl een aantrekkelijke prijs afgesproken waar mijn man ook direct achter stond. Ik zal ze nu eerst maar eens een kop koffie aanbieden met wat lekkers, dat hebben ze wel verdient! Bedankt mannen, groetjes Tanja Verstegen.

Tanja Verstegen Wijchen

Ik kom volgend weekend even langs op de loods om alvast 8 verse grasrollen mee te nemen. Die klus in Macharen is trouwens echt zeer professioneel en vakkundig aangepakt. Jullie bieden echt topkwaliteit gras en dat voor een toffe prijs! Groetjes Eddy Verwijst.

Eddy Verwijst Oisterwijk

Via deze site wil ik laten blijken hoe blij ik ben met mijn nieuwe gazon. Graszodenaanleggen.nl maakt alles waar. Het gazon is snel en vakkundig gelegd en de prijs is goed. super mannen!

Danny de Reuver Gemert

Dit bedrijf heeft bij mij goed werk geleverd, er is hard en netjes gewerkt  en het resultaat mag er zijn. Ik heb ook goede onderhoudsadviezen meegekregen.

Chantal Donders Oss

Wij willen heel erg graag een referentie achterlaten voor de jongens die vorig weekend gras aan het leggen waren bij de Macdonalds in Hoofddorp, wow! Mochten jullie nog medewerkers nodig hebben dan hebben wij interesse! Groetjes Lonneke en Maartje

Lonneke en Maartje Hoofddorp

Graszodenaanleggen.nl heeft bij mij prachtige graszoden neergelegd, zo ben ik ze nog nooit tegen gekomen! Formulier ingevuld op de website, direct reactie en na 2 weken een prachtig nieuw gazon. Voor dat geld ga ik het niet zelf leggen! dankt mannen.

Hoffmans Eindhoven

Een tijdje terug had ik de achtertuin ingezaaid maar dit was geen succes omdat de sprieten ver uit elkaar stonden en het er niet vol uit zag. Toen heb ik Graszodenaanleggen.nl ingeschakeld en hebben de tuin gefreesd, geharkt, gewalst , bedding gemaakt, bemest en gras gelegd. Het eindresultaat is verbluffend.

van Wijchen Dordrecht

In 25 jaar tijd dat ik en mijn van hier wonen hebben we nog nooit zo’n strak gazon gehad. Deze mannen werken snel, precies en professioneel. Dit bedrijf zou alle tuinen in Nederland moeten maken.

De bruijen Amsterdam

We hebben door Graszodenaanleggen.nl  een nieuw grasveld aan laten leggen. Er zitten veel rondingen in onze tuin maar dat was geen enkel probleem voor dit bedrijf. Ze hebben alles keurig achtergelaten.

van de Kandelaar Mierlo

Deze vaklui werken met zeer mooi gereedschap, dat zie je meteen als ze aankomen. Al hun gereedschap is nieuw of schoon. Mijn gazon ligt er perfect bij. Dank jullie wel.

Eggink Helmond

Wij zijn zeer tevreden. Gezellige ploeg, vriendelijk, snel...en ze luisteren naar wensen. Wij zijn net begonnen hier om ons tuin flink aan te pakken, en het begin is er!... Ze nemen de tijd, luistert.. en dan gaat aan de slag met zijn team...Altijd tijdig een antwoord terug op mailtjes of wensen,...en ook samen ideeën uitwerken. Ik heb een geweldig bedrijf gevonden hier!

E. Zonneveld Vinkel

Na deze strenge winter is ons gazon helaas nooit meer mooi groen geworden. Na een speurtocht op het web heb ik uiteindelijk gekozen voor dit bedrijf. De website sprak me erg aan en de offerte is erg duidelijk en ook de mailwisseling verliep snel.  Eenmaal hier in de tuin was het me meteen duidelijk dat deze mannen doen wat ze beloven. Ik ben erg tevreden en zal jullie ook zeker aanbevelen.

van Maurik Tiel

Via deze weg willen wij de heren bedanken voor het mooie gazon dat zij hebben aangelegd. Het is echt prachtig geworden.

J. van Kessel Sint-Michielsgestel

Na 18 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude grasmat. De heren van dit graszodenbedrijf hebben de oude graszoden verwijderd en binnen een uur een mooi nieuw gazon gecreëerd. Het is prachtig !!

Ramon van Lier Dordrecht

Via de website vangraszodenaanleggen.nl zag ik dat dit bedrijf als specialisatie het leggen van graszoden heeft. Naast het leggen van de graszoden moest er bij mij in de tuin een terras worden gelegd van chinees hardsteen. Dit hebben ze als eerste gedaan. Nadat het terras erin lag hebben ze 91 m2 graszoden gelegd. Dit is op een perfecte manier gedaan. En dit alles binnen twee dagen en 14 dagen nadat ik een aanvraag had gedaan op de website.

Ramon Wijk en Aalburg

Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Omdat er meer dan 250 m2 graszoden gelegd moesten worden is hij ter plaatse geweest om met eigen ogen te zien hoe deze klus aangepakt moest worden. Het is nu drie weken geleden dat de graszoden zijn gelegd en het resultaat is boven verwachting. De graszoden zijn donkergroen van kleur en groeit als kool.

van Kasteren Veghel

Na 2 jaar geleden een slechte mat te hebben gekregen dit jaar Graszodenaanleggen.nl geprobeerd, geen spijt! Een mooie mat die ondanks het slechte weer van afgelopen tijd er prachtig uitziet. Bedankt mannen!

Hendrikx Den Bosch

Graszodenaanleggen.nl legt zoals ze beloven op de site perfect aan! De tuin is erna ook nog netjes aan kan gemaakt. Bedankt!

De Greef Amsterdam

Een bus vol met harde werkers netjes in bedrijfskleding stopte zaterdagochtend voor de deur. Na een korte kennismaking  gingen de heren direct van start. Er waren jongens die de tuin vlak gingen maken en andere gingen alvast graszoden van de vrachtauto halen. Na drie uur werken werd de tuin netjes aangeveegd en konden wij weer genieten van het mooi gazon.

Quirijns Velddriel

Ik ben blij dat ik in augustus zaken heb gedaan met graszodenaanleggen.nl. Zij leggen in Nederland en in België gras voor een scherpe prijs! Duidelijke afspraken en communicatie!

Ricardo Sliedrechts Empel

Top bedrijf! Top kwaliteit, goede service en duidelijke communicatie. De klant is echt koning bij graszodenaanleggen.nl, dat is ten slotte wat elke klant graag wil, bedankt heren! Gr F. van Os

F. van Os Kaatsheuvel

Via google ben ik terecht gekomen bij dit hoveniersbedrijf in Brabant. Ik ben erg tevreden over hun manier van handelen. Ze hebben veel kennis van bloemen planten. Binnen korte tijd komen ze al langs om gras te leggen en niet alleen in Nederland maar ook in België. De lijnen zijn kort en ze leveren snel, kortom een toppertje! Gr. Berry van de Berendonk uit Driebergen

Berry van de Berendonk Driebergen

Wat leuk om al die reacties te lezen van jullie klanten/ kennissen. Jullie hebben het ook dubbel en dwars verdient. Jullie
zetten je elke dag voor de volle 100% in, bieden vers gras aan en dat ook nog eens voor een scherpe prijs! Chapeau! Groet Rik Verbruggen uit Oss.

Rik Verbruggen Oss

Vorige week hebben de jongens van Graszodenaanleggen.nl mijn tuin omgetoverd tot een paradijs! Op woensdagmiddag belde ik, in de avond kwamen ze kijken naar mijn tuin en de volgende ochtend stond er een vlot jong team klaar om gras te leggen. Topservice, goede kwaliteit en een uitstekende prijs! Groetjes Jan-Willem Veenstra uit Enkhuizen.

Jan-Willem Veenstra Enkhuizen

Hoi heren, zoals beloofd laat ik nog even een berichtje achter op jullie professionele website. Voor mij mag de zomer beginnen want mijn tuin is er klaar voor, dankzij jullie! Gras leggen voor een mooie prijs en de klant is blij! Groetjes aan de vrouw en wellicht tot in de toekomst. Groetjes Miranda van der Velden uit Nuland.

Miranda van der Velden Nuland

Graszodenaanleggen.nl staat voor: scherp tarief, verse grasrollen, snelle service en hoogstaand kwaliteit! Vaar de huidige koers en houd het
enthousiasme vast! Jullie veroveren Nederland. Bedankt en lieve groeten van Betty Mulders uit Nijmegen.

Betty Mulders Nijmegen

Wat een heldere en overzichtelijke website hebben jullie ervan gemaakt heren! Nog bedankt voor het aanleggen van gras in mijn tuin. Ik heb er al goed van kunnen genieten met dit prachtige weer. Het barbecue-seizoen mag weer beginnen! Groetjes uit Geldermalsen van familie Verstegen.

familie Verstegen Geldermalsen

Dankzij dit bedrijf ligt mijn tuin er weer netjes bij, er is hard en netjes gewerkt en het resultaat mag er zijn. Ik heb ook goede onderhoudsadviezen en informatie meegekregen.

Rudolfs Breda

Bij ons in de achtertuin heeft Graszodenaanleggen.nl ervoor gezorgd dat er weer een mooi gazon ligt. Het personeel werkt erg hard en het
terrein is netjes achtergelaten. De graszoden hebben een goede kwaliteit en zijn donkergroen van kleur.

Groeten L. Bierens

L. Bierens Moergestel

De mannen achter graszodenaanleggen.nl zijn bijzonder. Wat een kracht zit er achter deze organisatie. Van het begin tot het eind streven jullie naar perfectie. Daarbij ook nog eens rekening houdende met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Groetjes uit de Achterhoek, (Silvolde)

Ria en Martin Silvolde

Vandaag graszodenaanleggen.nl op bezoek gehad op advies van mijn buurman. Ben net zo tevreden als hij was over dit bedrijf. Leuke gasten en gaan razendsnel te werk.

Bedankt!!

r. Schuurmans Den Bosch

Er moest bij ons in de voortuin 25 vierkante meter gras gelegd worden en in de achtertuin 80 vierkante meter. Dit hebben de jongens van Graszodenaanleggen.nl hoveniers perfect uitgevoerd. Ze zijn erg rap en voor dat je het weet zijn ze al klaar met een mooi afgewerkt resultaat.

Remy M. Oss

Graszodenaanleggen.nl was keurig op tijd en heeft binnen een uur mijn graszoden eruit gehaald en er weer nieuwe ingelegd met een super strakke ondergrond. Ik kan er weer jaren mee vooruit!

koopmans Hoofddorp

Een kennis van me liet mij zijn gazon zien na de aanleg doorgraszodenaanleggen.nl. Vandaag ook mijn gazon aan laten leggen door dit Topbedrijf! Het resultaat is geweldig, de graszoden zijn mooi groen en liggen er strak in.

D. de Ster Venray

Professional gardeners, and a fun mixture of talents...together they all make a great team.

Struik Leerdam

Zo zou het altijd moeten gaan: snelle en duidelijke reacties op mails, afspraken die nagekomen worden en goed werk. Wij waren tevreden!

A. de Waal Nuland

Een bus vol met harde werkers netjes in bedrijfskleding stopte zaterdagochtend voor de deur. Na een korte kennismaking  gingen de heren direct van start. Er waren jongens die de tuin vlak gingen maken en andere gingen alvast graszoden van de vrachtauto halen. Na drie uur werken werd de tuin netjes aangeveegd en konden wij weer genieten van het mooi gazon.

Quirijns Velddriel