Graszoden laten leggen

Wat is er nou handiger dan zelf rustig achterover te gaan zitten en dat het werk voor je gedaan wordt? Onze hoveniers van Graszodenaanleggen.nl leggen de graszoden en jij ziet je tuin almaar mooier worden. Kortom, onze legservice is voor vele particulieren al ideaal gebleken. Zij profiteerden reeds van onze concurrerende tarieven en genieten nu van een fraai gazon. Graszoden laten leggen - het is de perfecte legservice als je zelf de graszoden niet wil of kan leggen.

Hoe werkt onze legservice?

Er zijn een paar zaken van belang als je gebruikmaakt van onze legservice. De prijzen zijn vanaf € 5,50 per m2 en je dient minimaal 25 m2 te bestellen. Je bent verzekerd van graszoden van A-kwaliteit die een jaar lang op de akkers van de teler de juiste behandelwijze hebben gehad. Dit in combinatie met de ervaring van onze medewerkers zorgt het ervoor dat de perfecte grasmat in jouw tuin komt te liggen.

Graszoden leggen - al vanaf € 5,50 per m2

26 t/m 50 m²

€ 7,50

per m²

Vraag aan!

51 t/m 100 m²

€ 6,50

per m²

Vraag aan!

101 t/m 200 m²

€ 6,00

per m²

Vraag aan!

201 t/m 400 m²

€ 5,50

per m²

Vraag aan!

401 m² > MEER

Op Aanvraag

Vraag aan!

Aanvullende informatie over tarieven, voorwaarden en garanties lees je op de pagina graszoden prijzen.

Opgerolde graszoden
Mooi groen strak gazon

Graszoden laten leggen - stappenplan

Voor het verkrijgen van de perfecte grasmat is een juist stappenplan zeer gewenst. Men zegt weleens: “Een goed begin is het halve werk.” Bij het leggen van een grasmat - of je dat nou zelf doet of niet - is een goede volgorde van werken van groot belang. Slechts op deze wijze geniet je jarenlang van je nieuwe gazon.

 • Frezen grond
 • Walsen
 • Egaliseren
 • Nogmaals walsen bemesten
 • Graszoden leggen

Stap 1 - Frezen grond

Het is logisch dat de grond goed bewerkt moet zijn alvorens de graszoden worden gelegd. Ten eerste wordt de grond door onze medewerkers gefreesd. Door frezen wordt de grond luchtig gemaakt; dit is noodzakelijk voor een verdere bewerking. Alles wat niet in de grond behoort te zitten, wordt verwijderd (bijvoorbeeld takjes, steentjes en oude wortels). Overigens kan voorafgaand aan deze stap jouw bestaande gazon ook verwijderd worden.

Stap 2 - Walsen

Na het frezen wordt de grond voor de eerste maal gewalst. Tijdens het walsen wordt de laatste lucht uit de grond geperst. Dat voorkomt verzakkingen in een later stadium. Het zou namelijk zonde als je grasmat na enige tijd verzakt en er dus niet mooier op wordt.

Stap 3 - Egaliseren

Nadat de twee bovenstaande bewerkingen zijn uitgevoerd, kan het egaliseren beginnen. De lucht is reeds uit de bodem verdwenen, nu hoeven we slechts de bodem helemaal egaal te maken. Door de ervaring van onze medewerkers wordt dit klusje snel, eenvoudig maar vooral professioneel geklaard.

Stap 4 - Nogmaals walsen en bemesten

Voor de tweede keer wordt de grond nu gewalst. De laatste oneffenheid wordt weggewerkt en de bemesting kan plaatsvinden. Deze bemesting is zeer belangrijk omdat de graszoden dan het snelst hechten en aangroeien. Nu is de bodem helemaal gereed voor het leggen van de graszoden.

Stap 5 - Graszoden leggen

Het leggen van de graszoden kan nu beginnen. Dat gaat snel. Je zal merken dat binnen no-time de tuin verandert in een fraai geheel. De graszoden worden nu gelegd en we zorgen ervoor dat alle graszoden perfect op elkaar aansluiten. Door een laatste keer te walsen verdwijnt de laatste lucht uit de grond en worden de graszoden goed tegen de ondergrond aan gedrukt. Dit zorgt voor een goede hechting.

Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, vertrekken onze medewerkers weer naar een volgende klus. Zij ruimen de werkplek keurig op en lopen met jou nog even het gazon na. Want ook wij willen graag dat je gazon helemaal naar wens is. In het kort vertellen we je nog even alle voordelen van onze legservice.

Voordelen van graszoden laten leggen

 • Het gazon in je tuin wordt mooi egaal
 • Het gazon is door vakmensen gelegd en afgewerkt
 • Het gazon van A-kwaliteit heeft een mooie donkergroene kleur
 • Het gazon wordt binnen 1 dag gelegd
 • Het gazon wordt door ons goed bemest
 • Je krijgt duidelijke instructies voor onderhoud
 • Je krijgt één seizoen garantie op de gelegde graszoden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De prijs-kwaliteitverhouding maakt dat wij van Graszodenaanleggen.nl een ideale partner zijn voor de aanleg van jouw gazon. Dat geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Velen zijn je voorgegaan en genieten nog steeds van een mooie en strakke grasmat. En weet je? Als jij graszoden bij ons bestelt, liggen deze binnen 2 weken te pronken in je tuin. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Laatste Nieuws

Voltooide Projecten

Vrijblijvende offerte?

Graszoden


Oppervlakte M²

Soort ondergrond


Gazonmest

Oud gazon verwijderen en afvoeren?

Vragen?