Garantie

Met veel plezier geven wij je de garantie waar je recht op hebt. “Is deze garantie nodig dan?” horen wij je zeggen. Nagenoeg nooit hoef je aanspraak te maken op de garantie die wij geven. Dat komt omdat Graszodenaanleggen.nl slechts graszoden van A-kwaliteit levert. Wij hoeven ons nimmer druk te maken om de kwaliteit van de graszoden. Jij dus ook niet.

Waarom is de kwaliteit zo goed?

Voordat de door jou bestelde graszoden in je tuin liggen, hebben ze al heel wat meegemaakt. Ongeveer een jaar geleden zijn wij begonnen met het zaaien van jouw toekomstige graszoden. Gedurende een jaar is dat gras met zorg behandeld. Het is met regelmaat gemaaid. De juiste voedingsstoffen zijn toegevoegd. En natuurlijk is het in droge perioden met de juiste hoeveelheid water besproeid. De graszoden hebben in alle rust een jaar lang kunnen wortelen. Zo is er een grasmat ontstaan die nagenoeg perfect is. En deze ligt binnenkort bij jou in de tuin.

Hoe lang garantie?

Graszodenaanleggen.nl geeft de klant een garantie van 1 jaar. We gaan er vanuit dat je de grasmat gedurende deze periode van een jaar op de juiste manier gebruikt en betreedt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan komen de hoveniers van Graszodenaanleggen.nl naar je toe en lossen het probleem - indien mogelijk - ter plekke op. Kortom, kies je voor de graszoden van Graszodenaanleggen.nl, dan maak je de juiste keuze. Geen onkruid. Geen mos. Gewoon een dichtbegroeide en kwalitatief hoogstaande grasmat. En deze kan zomaar binnen 3 weken bij jou in de tuin liggen. Bel of mail ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laatste Nieuws

Voltooide Projecten

Vrijblijvende offerte?

Graszoden


Oppervlakte M²

Soort ondergrond


Gazonmest

Oud gazon verwijderen en afvoeren?

Vragen?